20. aprila sta se v športni šoli Zhengzhou začela drugo tekmovanje v Zhengzhouu v Zhengzhou -ju začelo drugo tekmovanje v Zhengzhouu leta 2024 National Modern Five Championship Station in Test Test Pet Five Pet Svetovnega prvenstva.Zjutraj istega dne so se na tekmovalnem prizorišču pojavile tri “posebne” številke -Three “posebej povabljene majhne novinarje” organizacijskega odbora dogodka.Stopili so na teren za intervjuje, hkrati pa so občudovali čar modernih petih športov in zaznali duh trmastega trdega dela.
Trije majhni novinarji “Mengwa” so bili Lu Yizheng iz osnovne šole Xinghua, okrožja Erqi, mesta Zhengzhou, Yang Yalang iz osnovne šole Zhengdong New District Jiyuan Road in Yang Yushan iz osnovne šole Zhengzhou Jinjiang.Pod vodstvom osebja sta se srečala s prvim objektom intervjuja, Li Jianchuna, tehničnega predstavnika tega tekmovanja.V izmenjavi s prijaznim in prijaznim gospodom Li so se trije novinarji “Mengwa” postopoma sprostili v državo zaradi zadrževanja in sramežljivosti v intervjuju.”Katere so priprave na prakso sodobnih petih športov?
“Pozdravljeni, tudi zdaj vadim plavanje. Kako običajno treniraš?”
“Najpomembnejša stvar za trening je vztrajnost. Dobra fizična kondicija je zelo pomembna. Drugič, psihološka toleranca je tudi kritična. Upam, da boste lahko dobili dobre rezultate v plavalnem tekmovanju.” Obstaja kraj pridobivanja mesta, trdne oči pa kažejo tudi nenehni duh v športu.
Med intervjuvalno dejavnostjo majhnih novinarjev “Mengwa” so bili mladi novinarji v “prvi liniji” tekmovanja za razgovor in sporočanje sodnikov, športnikov in organizatorjev organizacijskega odbora ter nadaljevali o izvoru in razvoju sodobnih petih Kampanje in sodne delovne odgovornosti, aranžmaje za trening športnikov in tekaške procese dogodka.Po intervjuju je osebje organizacijskega odbora mladim novinarjem izdalo “najboljše malega novinarja”.
Poročilo/povratne informacije