Mnogi ljudje želijo telovaditi, a vadba mora biti pozoren tudi na nekatere zadeve.Mnogi bodo imeli nekaj težav z vadbo.
Prvo vprašanje: Ali lahko teče shujša?
Tek je šport.Pravzaprav je veliko prednosti teka.Sodobni ljudje uporabljajo tek, da se izboljšajo, in ni nekaj ljudi, ki tekajo za hujšanje.
Najprej moramo bralca prositi, da postavi vprašanje: ali lahko teče shujša?zmožen.Toda učinek teka za hujšanje morda ni tako učinkovit, kot si mislite.Najprej moramo razumeti, da lahko tek postane aerobna vaja ali anaerobna vaja za nas.Kot vožnja z aerobno vadbo, če uporabljamo le za hujšanje in shujšamo z eno samo aerobno vadbo, se bo telo počasi navadilo.
Če želimo s tekom shujšati, moramo hitro teči ali dodati druge vrste športa.
Drugo vprašanje: Zakaj ne morete telovaditi takoj po prehranjevanju?
Mnogi ljudje zdaj uporabljajo to napačno metodo za vadbo.Mnogi ljudje pogosto hodijo na sprehod po večerji.Zdi se, da je to zelo zdrava navada.Vendar bi morali biti pozorni, ne moremo iti na telovadbo takoj po prehranjevanju.
Ko telovadimo, bo kri začela teči v celotno telo in kri bo hitro krožila.Ko prebavimo hrano, se bo kri začela zbirati v bližini prebavnega sistema, da bi pomagala prebavi telesa.Torej, ko gremo ven, kam gre kri?
Seveda teče v celotno telo.In naš prebavni sistem bo hrano prebavil sam brez pomoči.Na dolgi rok imamo morda nekaj težav z želodcem.
Tretje vprašanje: Zakaj se ne morete ustaviti takoj po teku?
Ko tečemo na koncu, nam bo veliko ljudi prijazno povedalo, se ne ustavite in hodimo počasi.Zakaj je to?Ker ko tečemo, je krvni obtok zelo hiter.Če v tem času nehate počivati, se bo vaše telo zlahka počutilo neprijetno ali pa se bo pritisk povečal.
Zato si moramo predstavljati, kako naj se naše telo umiri in naredi nekaj povezanih vaj.Na primer, počasi hoja ali raztezanje je dobra izbira.
Četrto vprašanje: kako dihati med vadbo?
Med vajo lahko obvladate zakon o dihanju in izkušnja z vadbo bo boljša.Zato moramo najti način, kako obvladati zakone in trike dihanja.
Preprosta aerobna vadba, lahko uporabimo nos za vdih v usta.Zlasti za tek je to gibanje in primer našega aerobnega predstavnika in modela, prav tako pa je nepogrešljiv.V anaerobni vaji, zlasti ko vaja moči, se moramo odločiti, da dihamo, ko začnemo vdihavati in izvajati vadbo.Hu je najprej nekaj globokih vdihov, nato pa začnite z vadbo.
To je nekaj pogostih težav.Verjamem, da bo vaša prihodnja športna izkušnja boljša.Torej, kaj moramo narediti naprej?Seveda bo vadil!
Poročilo/povratne informacije