Klub Philadelphia Flyers je najboljši kraj, kjer lahko navijači Flyers spremljajo dogajanje v ekipi, se povezujejo z drugimi navijači in navijajo za ekipo.

O nas

Philadelphia Flyers je skupnost navijačev, ki imajo radi Philadelphio Flyers. Klub je namenjen zagotavljanju najnovejših informacij in komentarjev za navijače ter platformo za povezovanje z drugimi navijači.

Klub sestavljajo navijači z vsega sveta, ki si delijo globoko naklonjenost ekipi Flyers. Klub dnevno posodablja svojo spletno stran in navijačem ponuja najnovejše novice, tekme, prestope in statistične podatke o igralcih. Klub redno objavlja tudi mnenja, v katerih analizira uspešnost Flyersa in njegove prihodnje možnosti.

Klub si prizadeva postati zbirališče za navijače Flyers, kjer lahko najdejo podobno misleče ljudi, s katerimi delijo svojo ljubezen do Flyers.

Značilnosti kluba vključujejo

Klub bo navijačem v najkrajšem možnem času zagotovil najnovejše informacije o ekipi Flyers, vključno z novicami, urniki, novicami o prestopih in statističnimi podatki o igralcih. Klub bo redno objavljal tudi mnenja, v katerih bo analiziral uspešnost Flyersov in njihove prihodnje obete.
Komuniciranje z drugimi navijači: klub zagotavlja platformo, na kateri lahko navijači komunicirajo med seboj in delijo svoja mnenja o klubu Flyers. Klub organizira tudi različne dogodke, na katerih se navijači lahko družijo in proslavljajo zmage Flyersa.
Bogata multimedijska vsebina: Klub ponuja različne multimedijske vsebine, vključno z novicami, videoposnetki, slikami in zvočnimi posnetki. Klub želi navijačem omogočiti, da se na različne načine seznanijo z ekipo Flyers.
V klubu so dobrodošli vsi navijači, ki imajo radi moštvo Philadelphia Flyers.

V zadnjih nekaj letih so bili Flyersi ena najuspešnejših ekip v Nacionalni hokejski ligi (NHL). V sezoni 2017/18 so osvojili Stanleyjev pokal, v sezoni 2018/19 pa so se znova uvrstili v finale. Z mladim in nadarjenim seznamom igralcev se pričakuje, da bodo Flyersi nadaljevali z uspehi tudi v prihodnjih letih.