Gimnastika z močjo in lepoto gimnastike prikazuje oznake znoja in zemlje.Letos aprila so v Zhaoqingu potekali štirje nacionalni na visoki ravni na visoki ravni, da bi videli, kako so športniki igrali za njihov trud in lepoto.

  Od 24. do 29. aprila, nacionalnega prvenstva v gimnastiki in pariških olimpijskih igrah leta 2024 ter 15. testni turnir na državnih igrah je potekal v športnem centru novega okrožnega športnega centra Zhaoqing.242 športnikov iz države tekmuje na istem odru in obstaja veliko znanih igralcev, kot so Zou Jingyuan, Liu Yang, Zhang Boheng, Qiu Qiyuan, Zhou Yaqin in Zhou Yaqin.Ta dogodek bo verjetno ustvaril neposredna olimpijska mesta.

  Od 19. do 21. aprila so se na potapljaškem paviljonu Univerze za poslovno in tehnologijo na Kitajskem odprli državno prvenstvo v pomladnem prvenstvu leta 2024 in nacionalno fitnes plavalno odprto.Isti dogodek so vključevali tudi nacionalno mladinsko plavalno serijo U (prva postaja), zlato ligo (prva postaja) kitajskega potapljanja Liberty (bazen) in kitajska sirena (bazen) Super League (testna tekma) leta 2024.V Zhaoqingu se je zbralo 158 plavalnih otrok Jinsuja iz 23 ekip po vsej državi, kar je pokazalo čudovit plavalni dogodek.

  Kot biser v projektu “ne -oolimpij”, ima Yongyong široko paleto občinstva po vsem svetu in je tudi eden ključnih projektov svetovnih iger.Plavalec je znan kot “Morska deklica v vodi” in “Zmaj v vodi”.

  Od 12. do 16. aprila je bilo leta 2024 državno prvenstvo za moške vodne gele tudi na potapljaškem bazenu Univerze za poslovno in tehnologijo Guangdonga.Ta dogodek vključuje devet moških vodnih ekip in 165 športnikov iz Guangdonga, Šanghaja, Hong Konga in drugih regij, da bi lahko tekmovali na prestolu prvenstva.Na koncu je ekipa Guangdong osvojila prvenstvo, Šanghajska ekipa in ekipa Guangxi pa sta osvojila dva ali tri.

  Od 9. do 10. aprila je bila v Zhaoqingu potekala nacionalna atletika leta 2024 Nacionalna atletika in Grand Prix (1. postanka).Več kot 900 športnikov je zaključilo tekmovanje skoraj 30 tekmovalnih projektov in predstavilo čudovit športni praznik za državljane Zhaoqinga in nacionalne navdušence po teku.Med njimi “Atletika boginja” Xia Siing, “Track and Field Star” Elisier Usaile,Mo Jiadie, srebrna medalja s 400 metrov, se je pojavila na terenu.

  Med njimi je znani Guangdong General Shi Junhao v enem dnevu črpal svoj osebni najboljši rekord in osvojil moško prvenstvo v 200 metrih; Športnik Huaiji Mo Jiadie je na vratih hiše osvojil 400 -metrski prvak, športnik Kong Yingzheng pa je osvojil drugo mesto in razbil svoje najboljše rezultate.

  Kong Yingzhang je prejšnji dan ne le dirko na 400 metrov, ampak na tekmovanju s 400 metrih, ki je prejšnji dan prekinil svoje najboljše rezultate (PB).Rekla je: “Dvakrat razbije PB na vratih hiše, dokazuje, da je Zhaoqing moj blagoslov!”

  Zhaoqing ni samo blagoslov za športnike, ampak tudi prostor za športne navdušence.Zhaoqing, ki temelji na mestnem vzorcu in visokokakovostnem prizorišču “gore in jezera, mestnih in rek”, zaporedno izvajajo različne mednarodne, nacionalne in pokrajinske športne dogodke in ustvarijo številne tradicionalne kitajske tradicionalne dogodke. Mesto območja Greater Bay.