Changjiang Daily Da Wuhan Stranka 25. aprila (poročevalec Yang Xingci dopisnik Li Weiwei)25. aprila se je končal festival športa in kulture, ki je bil dva tedna med olimpijsko osnovno šolo Wuhan gospodarskega razvoja.Šola je poleg iznajdljivega športnega projekta integracije v petih otrokih povabila tudi starše, da se odpravijo v šolo.Parent -child dvoji na tekmovanje v namiznem tenisu, staršev in študentski kamp Football PK Race, staršev in učiteljev košarkarske tekme vžge navdušenje nad športnim festivalom.
Namizni teniški tenis staršev.
Finale staršev v svetu namiznega tenisa še poteka in velik rezultat je dosegel odločilno fazo 1: 1.Četrti (1) sošolec Sun Yuemeng je večkrat uspel uporabiti svoj močan odbitek.Ravno ko so vsi mislili, da bo zmagal Sun Yuemeng, je nasprotnikov oče kot preboj uporabil očeta Sun Yuemeija in napadel rezultat in ugriznil rezultat.V času suspenzije je Sun Yuemeng načrtoval predloge in razložiti bistvene stvari kot mali trener.Čeprav je igra končno premagala njegovega nasprotnika, je čudovita predstava Sun Yuemeng še vedno prinesla aplavz občinstva.
Na prizorišču nogometne igre so bili starši in otroci tabor in postali močni nasprotniki.Člani ekipe so pozorni na nadzor nad nadzorom in sodelovanjem ter zmagajo s svojo fizično prožnostjo in osnovnimi veščinami pod nogami.Matična ekipa ima očitne prednosti v takojšnjem eksplozivnem spopadu in moči. , Mati Chen Yuqi na terenu je še posebej opazna.Chen Yuqi je navdušeno rekel: “Rad igram nogomet, zato sem se pridružil nogometnemu klubu šole. Nogomet me je naučil, da se držim pravil igre in se združim in sodelujem. Danes sem videl, da se mama polni na igrišču in me pusti Poznajte enega, ki ga še nikoli nisem videl, še posebej ponosen na to!
Nogometna tekma, matere, ki so na bojišču.
S piščalko se je odprla košarkarska tekma družinske šole.Starši in učitelji so vsi živeli tigri in se borijo za hudo konkurenco.Peti (3) Oče Deng Xinnana, oče Denga Xinnana v težavno postavitev na backhand, je navijaška ekipa strmela v navijače in glasno zakričala: “Daj no, daj! Ah, dobra žoga!” WEI je sodeloval. Ko je prejel žogo, se je gospod Wei obrnil, hitel v desno, se ustavil, se je zadel čudovit lok iz zraka. Dve strani sta se borili, se objeli in se smejali in se smejali.
Na podelitvi nagrad so se na stopničkah pojavili predstavniki staršev in otrok. Nagrada za več kot 20 let, zelo navdušena in srečna. , Učitelj Qi Lu, vodja razreda, je bil vesel kot otrok.Ona, ki je vodila študente ob delavnikih, je vedno verjela, da lahko šport spodbuja spomin, koncentracijo, izboljšuje ozaveščenost o sodelovanju in celo spodbuja razvoj uspešnosti discipline.
Lin Na, sekretar podružnice stranke in predsednik olimpijske osnovne šole, je dejal, da se je šola vedno zavzemala za izobraževalni koncept “vsi so barviti”, in zagovarja, da šole partnerje in sodelujejo pri izobraževanju ljudi.Vadba staršev -otrok omogoča staršem, da bolj sodelujejo pri rasti svojih otrok, odkrijejo utripajoče točke drug drugega v dogodku in spodbujajo harmonično simbiozo odnosov med staršem in otrokom.Hkrati izboljšujte komunikacijo in razumevanje med šolami in starši, spodbujajo sodelovanje doma in šole ter oblikujte izobraževalno silo.
【Urejanje: Zhang Wenhui】
Za bolj vznemirljive informacije naložite stranko “Da Wuhan” na trgu aplikacij.24-urno poročilo o poročilu: 027-59222222.Pooblastilo tega članka pripada prvotnemu avtorju.E -poštni naslov: [email protected]
Poročilo/povratne informacije