Tematske dejavnosti “teka · mladoletnika”, ki tečejo skozi leto in še naprej izvajajo, so leta 2024 Naking Sports Bureau in Nanjing Education Bureau, da bi ustvarili vrsto športnih in fitnes dejavnosti za otroke in mladostnike.V okviru te serije dejavnosti je 24. aprila vodil športni urad Jiangsu pokrajine in oddelek za izobraževanje pokrajine Jiangsu, ki sta ga sponzorirala Naking Sports Bureau in The Nanjing Education, ter The Nanjing Sports School in Nanjing Qinhuai District Prva osnovna šola je bila izvedena leta 2024.
Na otvoritveni slovesnosti je Yuan Fangzhi, ravnatelj prve osnovne osnovne šole okrožja Qinhuai, Nanjing City, pozdravil govor, ki je bil dobrodošel. Preiskovalec občinskega urada za izobraževanje Lupu je napovedal otvoritev dogodka.Ustrezni voditelji iz mestnih, okrožnih oddelkov za športne in izobraževalne šole in športne šole Nanjing, Nanjing Qinhuai okrožje Prva osnovna šola, Naking Wuding New Village Osnovna šola, osnovna šola Nanjing Yixin Garden, osnovna šola Nanjing Ruijin Road, predstavniki Nanjing tujega jezika, predstavniki šole tuje jezikov Na prireditvi so sodelovali učitelji in učenci osnovne šole Mingyuan, Nanjing Baixia High -Tech in osnovna šola Nanjing Jiaing.
Na mestu prireditve so številne mladinske športe “5621” šole iz okrožja Qinhuai prinesle čudovite športne posebne projektne nastope, prvak v azijskih prvenstvih in državnem prvaku Tian Wen je vodil smernice za spretnosti za spretnosti za mesto za The Stite za The Stite za The Stite za The Site za The Stite Skilce for the The Site Skil Mladi športniki.
Na koncu prireditve iz prve osnovne osnovne šole okrožja Nanjing Qinhuai, Nanjing Wuding New Village Osnovne šole, osnovna šola Nanjing Yixin Garden, osnovna šola Nanjing Ruijin Road, osnovna šola Nanjing tujega jezika Mingyuan, osnovna šola Nanjing Baixia Gaxin, Nanjing, Nanjing, Nanjing, Nanjing, Nanjing, Nanjing, Nanjing Jiajia Jiajia City Sedem ekip osnovne šole Ying je v vrhuncu začela zabavno štafeto.Mali športniki so na igrišču pokazali pogumno trdo in neustrašen športni duh, ki so v celoti pokazali čar športa in navdušenje otrok.
Da bi poglobili integracijo in razvoj telesne vzgoje, se še naprej spodbujajo obsežen in v množični razvoj otroških in mladinskih športnih dejavnosti ter izboljšajo zdravstveno raven otrok in mladostnikov, so se na Naking športni urad in izobraževalni urad za Nanjing aktivno odzvali Klic državne splošne uprave športa. in izpopolni njihovo voljo.Nato bodo sledile dejavnosti, kot so “prvaki, ki vstopajo v kampus”, “košarkarski karneval”, “odbojkarski karneval” in “Happy Parent -Child Run” in druge dejavnosti. večina otrok in mladostnikov.
Dopisnik Wu Jian
Šolska združevanje Tao Shangong
Poročilo/povratne informacije