Številni pisarniški delavci so utrujeni od svoje kariere in družin, njihov obseg vadbe pa je očitno nezadosten.Pravilno uživanje telesne moči, znojenja ne more samo podaljšati življenje, ampak tudi povečati elastičnost krvnih žil, porabiti preveč maščobe, izboljšati duševno zdravje ljudi, zmanjšati duševni stres in si ogledati prednosti nas.

1. Vadba lahko poveča kardiopulmonalno funkcijo, poveča rezervno sposobnost kardiovaskularnega in dihalnega sistema, izboljša krvni tlak, odloži staranje kardiovaskularnega sistema, lahko znatno zmanjša pojav srčno -žilne bolezni in s tem prepreči arteriosklerozo, koronarno srčno bolezen, hiperenzijo, hipertenzijo, hipertenzijo ,, hipertenzija ,,, hipertenzija, hipertenzija ,, hipertenzija ,,, hipertenzija, hipertenzija ,,, hipertenzija, hipertenzija ,,, visok krvni tlak ,, učinek možganske kapi je največja nemeza srčnih bolezni in možganske bolezni.

2. Vadba se lahko bori proti staranju.Vadba lahko izboljša delovanje živčnega sistema, izboljša spomin, izboljša prožnost odziva telesa in ljudem ohranja obilno vadbo.

3. Vadba lahko pospeši oksidacijo maščob, poveča porabo energije, spodbuja presnovo, poveča bazalno hitrost presnove in uravnava ravnovesje energije.

4. Lahko poveča funkcijo imunosti človeškega telesa, poveča prilagodljivost telesa na slabe okoljske dejavnike, kot sta hladna in visoka temperatura, in izboljša odpornost telesa na različne bolezni.

5. Vadba lahko izboljša prebavno funkcijo človeškega telesa, poveča oskrbo s krvjo v prebavili, spodbuja gibljivost prebavil, spodbuja izločanje različnih prebavnih sokov in pospeši prebavo, absorpcijo in uporabo različnih hranil.

6. Vadba lahko prepreči sladkorno bolezen.Diabetes je bogata bolezen.Ko mišica ne bo vadbe, bo zavirala izločanje insulina in se bo nadaljevala dlje časa, kar bo vodilo do motenj presnove sladkorja in povzročilo sladkorno bolezen.Med pojavnostjo sladkorne bolezni je tudi debelost pomemben vzrok.

7. Vadba lahko prepreči osteoporozo.Osteoporoza je večkratna didaza srednjih in starejših ljudi, vadba pa je najučinkovitejši način za izboljšanje absorpcije kalcija.Pomanjkanje kalcija lahko izboljša učinek dopolnjevanja kalcija le s sodelovanjem v pravi količini telesne vadbe.Kombinacija dopolnjevanja kalcija s pravilnim gibanjem teže je najučinkovitejši način za preprečevanje osteoporoze.

8. Vadba lahko prepreči raka.Vadba lahko poveča črevesno peristalzo, ki pripomore k pravočasnemu odvajanju telesnih toksinov, zato je povzročilo manj raka.Ustrezne študije so poudarile, da lahko redna vadba zmanjša pojavnost raka debelega črevesa in danke za polovico.Povečanje aktivnosti lahko zmanjša pojavnost tumorjev, povezanih s tumorjem, povezanih z endokrinimi motnjami, kot so rak debelega črevesa in danke, rak dojke, rak prostate, pljučni rak itd.

9. Športni pomoč pri fizičnem in duševnem zdravju.Znanstvene raziskave kažejo, da vadba ima določen učinek promocije na duševno zdravje, zmerna vadba pa pomaga uravnavati razpoloženje.Dve najbolj koristijo čustvene motnje pri vadbi in tesnoba sta dobro “odzračevanje” različnih negativnih čustev depresije, zlasti za impulze po neuspehu.Telesna vadba velja za slepo zdravilo, da se upira negativnim čustvom in gradi pozitivna čustva.

10. Naredite nekaj zdravih vaj: preskakovanje vrvi

Če vas skrbi, da vas bodo neusmiljeno pretepali na noge ali pa vas skrbi, da prostor doma ni velik, in vas skrbi, da se bodo sosedje spodaj pritožili, da bo vrv preskočil hrup.Dajem vsem Amway“Wanderer preskoči”,prav!Prav ste prebrali, nima vrvi!Zelo primeren za prijatelje, ki najamejo hišo!

Wanderer Skipping = Blok, ki se ne ukvarja

Ste zaskrbljeni, da sosedje spodaj vedno skrbijo pritožbe v notranji vrvi?

Roke in noge niso usklajene.

Za prijatelje, ki najamejo hišo, se majhni prostor za preskakovanje res ne odpre …

Vse težave vsega tega je mogoče rešiti, če morate le preskočiti vrv!

Ta preskakovanje z vrvjo spada v vrsto dvojne uporabe, ki jo je mogoče preklopiti z vrv/vrvi, v zaprtih prostorih/zunanjem.

NenamernoOmejitve prizorišča in vremenske razmere ne bodo prizadele pohištva, ne da bi pri tem poškodovale ljudi, niti snap vrvi, ki skače na tla.

Če želite skočiti kadarkoli in kjer koli, poenostavite vajo.

Poleg tega lahko to preskočno vrv prilagodimo tudi glede na višino višine, zaponka je zaklenjena, ni enostavno drseti, s prijatelji in družino pa se lahko premikate z duševnim mirom in srečno.

Izguba teže je potrpljenje in cilji!

Na zaslonu z visoko opredelitvijo prikazuje vse štetje, milje, milje in celo kalorije, porabljene na zaslonu.

Podatki o podatkih potrebujejo podatke o vadbi na prvi pogled in gledate bolj smiselno in dinamično za tovrstno izgubo teže ~ Takšna izguba teže ~

Nekdo je vprašal, ali obstaja duša, ne da bi preskočila vrv?

Seveda!Ti dve zaobljeni obremenitvi igrata vlogo vrvi.

Vrv -brez vrvi lahko dodamo s težo.

Vsakič, ko bom premagal, bodo roke šibko reproducirane na ponatis težkih kroglic in se začnejo vročino in znojiti v manj kot minuti ~

Po vsaki vaji si oglejte kalorije, ki jih porabi, resnično ima občutek dosežka ~

360 ° 万 Ležaji iz nerjavečega jekla, gladki in ne -udarci.

Ročaj proti ergonomiji, ročaj glave valovne pike, oprijem je zelo udoben.

Vzemite si oddih vsakih deset minut in čas preskakovanja je dovolj za nadzor v pol ure.

Ponovno potenje v eni ali dve minuti, nato pa je celo telo začelo vaditi.

Vreme se ogreje in poletje kmalu prihaja in prepozno je, da bi shujšali!

30 minut na dan boste ugotovili, da ste lahko tako lepi!

Da bi bili zdravi in ​​tanki,Brezplačno preskakovanje je vaša najboljša izbira, pohitite!