Leta 2024 se je kot dobro odpravljeno športno leto znova dvignil veter športa in postajalo je vedno več “plima”.

Razširjenost vetra športa na eni strani se postopoma poglablja od zavedanja javnosti o športu.Šport nosi več vrednot, kot so krepitev kondicije, čustveno ozdravljenje in odnos, ki močno vpliva na družbeno vedenje ljudi, življenjske koncepte in trditve o porabi.V skladu s preobrazbo koncepta javnosti športna infrastruktura in z njimi povezane zaloge postajajo bolj raznoliki in trendovski, kar zagotavlja prevoznik, da lahko ljudje sodelujejo v vetru gibanja.Po drugi strani pa so različni športni dogodki, ki jih predstavljajo olimpijske igre leta 2024, gosto razdeljene skozi vse leto. Dogodki “. Serija Osredotočenost.

Spletna platforma se vrne v hrbtenico

Lani se je obseg športnega iskanja na socialni platformi povečal za 37% leto -on.

Nekatere platforme so s svojo visokokakovostno športno vsebino postale hrbtenica javnosti, da bi na spletnih kanalih pridobili športne informacije in trave -zasaditev športnih izdelkov.

Leta 2023 se je število vsebin, povezanih s športom, na družbeni platformi povečalo za 37%na leto.Številni ljudje niso zadovoljni z “gledalci” in se aktivno ukvarjajo s športnim ustvarjanjem. na -let.Različni ustvarjalci, kot so profesionalni športniki, športne blagovne znamke in športna samo -media, so postopoma sestavljali ekosistem bogatih športnih vsebin teh platform, ki zagotavljajo “nove odločitve” za športno trženje blagovnih znamk.

Športni pokrivajo uporabnike polne –

TGI, star 18-23 let, je kar 149

Kot nacionalna aplikacija na ravni so številne spletne platforme pritegnile številne oboževalce težkih športov in ljubitelje Pan -Sports, da uravnotežijo uporabnike različnih spolov in vseh let.

Podatki kažejo, da tudi ženske na nekaterih platformah kažejo na veliko zanimanje za šport. “Nova moč” v prihodnosti.Poleg tega so uporabniki s tretjim in manj in manj visoki, kar kažejo velik potencial rasti.Z vidika vsebinskih preferenc uporabniki športnega zanimanja radi premikajo, jedo, igrajo in uživajo v življenju.

Lestvica kitajskega športa je v porastu

Do leta 2022 celo leto športa presega 3,3 bilijona

Skupna lestvica kitajske športne industrije narašča.

Do leta 2022 je velikost športne industrije presegla 3,3 trilijona juana. .2024 je kritično leto načrta “štirinajsti petletni načrt”. “In projekti ledu in snega. Nacionalno športno navdušenje.

Šport veliko leto vožnja brez povezave potrošnica

Tokijske olimpijske igre so presegle 800 milijonov Kitajcev, ki so jih gledali CCTV v živo

Leta 2024 bo v resničnem športnem letu sprožil ritem leta, ki pokriva različne prireditve, kot so nogomet, odbojka, badminton, led in snežne športe in dirke.

Poleg poglabljanja navdušencev v športu bodo veliki dogodki izžarevali tudi širše občinstvo v spletu in brez povezave.Med tokijskimi olimpijskimi igrami je več kot 800 milijonov ljudi na CCTV -ju gledalo oddaje v živo.Velika tekmovanja bodo tudi poganjala kulturne turizem in povezano opremo brez povezave. V Douyin E -Commerce Year -On -Year;

Nišno gibanje postane dobro srce

Več kot 60%žensk bo sodelovalo pri plesu joge in tako naprej

Nišno gibanje je “dobro srce” mladih v mestih na visoki ravni, vendar pod vplivom toplega atmosfere športa tudi hitro seva navzven.

Po eni strani so projekti, kot sta Perak Dance in Rock Plezanje, vstopili v športno prizorišče, da bi postali tekmovalni projekt “nove generacije”, ki vstopajo v širšo javno vizijo; Vzpon in smučanje, hip -hop in druge kampanje nadaljujejo nadaljevanje novega vzorca postane “plima in plima”, na primer “smučanje začne delovati skupaj” in “Wu Yanni Street Dance Show” in druge vroče točke so povzročile široko razpravo .Zunaj terena je žensko navdušenje nad športom in sodelovanje v športu tudi višje in višje.