Qilu.com · Novice o streli, 26. aprila, da bi zagotovili varnost potrošnikov “Quan” v Jinanu 1. maja in odpravili pojav skupinskih orientacijskih bolezni, Jinanovega tržnega nadzora in upravnega urada za gostinske storitve in potrošniki sproščajo. Nasveti za uživanje hrane.
Catering servisna enota doseže “tri stroge in ena promocija”
Strogo delujejo v skladu z zakoni in predpisi.Strogo je prepovedano upravljati z neznanimi viri;Strogo izvajajte sistem potrdila in pregledovanja nakupov, razjasnite posebno osebo, zadolženo za javno javnost in sprejemanje, ter resnično zabeležite ime, specifikacije, količino, številko proizvodne serije, življenjsko dobo, ime in kontaktni podatki dobavitelja ter datum nakupa izdelka .Pri nakupu svežega mesa in mesnih izdelkov previdno preverite, ali so dovoljenja dobaviteljev popolna in ali obstaja certifikat o pregledu in karanteni za pregled mesa in karantene, ali zunanja embalaža in logotip nalepk predhodno pakiranih mesnih izdelkov ustreza predpisi.
Strogo izvajati zdravstveno upravljanje zaposlenih.Zaposleni morajo biti pred delovnim mestom pozorni na osebno higieno, nositi urejene maske nakit itd.
Stroga dezinfekcija gostinskih pripomočkov.Standardizirajte vedenje pranja in izločanja ter očistite razkužene gostinske pripomočke in opremo v zaprti čistilni omari.Tisti, ki uporabljajo koncentrirana orodja za dezinfekcijo, da prosijo za operativno licenco dobavne enote in potrdilo o dezinfekciji.
Močno spodbujajo uporabo montažnih jedi.Glede na zahteve “Obvestilo o krepitvi montažnega nadzora varnosti hrane in spodbujanju kakovosti razvoja industrije”, so v skladu z zahtevami državne uprave tržnega nadzora in uprave, gostinske poslovne enote so v skladu z zahtevami montažne zelenjave Dopolnilni materiali, tehnologija predelave, obseg izdelka, shranjevanje in prevoz ter prehranjevalne metode.Spodbujajte uporabo montažnih jedi v gostinski povezavi, da zagotovite pravico potrošnikov do znanja in izbire.Aktivno zagovarjajte civilizirano jedilnico, ga reši, nasprotuje odpadkom in v jedilnici postavite civilizirano jedilnico, operacije CD -ROM in druge opomniške kartice, okrepite ustrezno količino naročila, spodbujajte obroke, zagotovite majhne obroke, da se izognejo gostinskim odpadkom.
Varnost potrošniške prehrane “Tri pozornost in eno zagovorništvo”
Bodite pozorni na izbiro gostinskih poslovnih enot.Potrošniki bi morali pravilno izbrati gostinske operacijske enote, da bi uživali v tveganjih za varnost hrane, medtem ko uživajo v hrani s kvantingom.Ko se odločite za večerjo ali naročilo zunaj, morate biti pozorni na zakonito in učinkovito “prehransko poslovno licenco”, stopnja kvantitativne ocene pa je A in B, jedilna enota z dobrimi higienskimi pogoji. .
Bodite pozorni na varnost samostojnih jedi.Družinska večerja zbiranja samostojnih jedi morajo zagotoviti, da lahko v hladilnih pogojih hranijo enostavno hrano in kuhane živilske izdelke; divje gobe, hladne jedi in domače sojino mleko; , Sojino mleko in druga hrana.Dobre obroke je treba jesti čim prej v 2 urah po kuhanju.
Bodite pozorni na varno in razumno prehrano.Sumljiva hrana z neznanim izvorom in živimi, živila, ki se poslabšajo, nepopolna embalaža ali presega rok uporabnosti; , divje glive itd. in vitamin.
Aktivno zagovarjanje civilizacije in varčevanje jedilnice.V obdobju “1. maja” morajo družinske večerje določiti pravilen pogled na porabo, naročiti hrano na zahtevo, civilizirano in racionalno porabo ter zagovarjati uporabo javnih palčkov, javnih žlic ali sistemov obrokov itd. Ne odpraviti, primerjati, pokazati in se potruditi, da nasprotujemo “” odpadkom na konici jezika “.
Poročilo novinarja Lightning News Dong Jie
Poročilo/povratne informacije