Razstavljavci so pokazali Li Jin.Tiskovna agencija Xinhua
Poročevalec se je iz deželne dvorane deželnega potovalnega in kulturnega oddelka včeraj naučil, da je muzej Hainan Tide Tide, ki je prvič debitiral Kitajski in tuji razstavljavci, ki razumejo Hainanovo edinstveno humanistiko in običaje.
“Videti, da so vsi tako všeč Hainanovi kulturi in posebnosti, se počutim še posebej ponosen in ponosen!”  
“Naravne lepote, kot so kokosovi veter in morska rima, sončna plaža itd. Hainan je dobro znan, toda Hainanove edinstvene humanistike in ljudske običaje potrebujejo tudi več prikazovalnih platform. Expo je dobra prikazna platforma.” To je tudi prvič, da se je Hainan kot temeljni element osredotočil na razstavo z neaktivno potjo domačih izdelkov.
Po poročilih je na sedanji razstavi deželni potovalni oddelek posebej načrtoval in organiziral muzej Hainan Tide 200 -kvadrat.Domači trendovski muzej, ki se nahaja v dvorani 1, je v skladu z razstavnimi in razstavnimi funkcijami razdeljen na deset razstavnih območij, kot so kulturni in ustvarjalni izdelki, Huanghuali, Lijin, kokosovi rezbaji, rattana, agarwood in ne -heritska interaktivna doživetje. , domači izdelki za vlago elementa so se pojavili na razstavi.
“Nisem pričakoval, da je Li Jin lahko tako moden. Izvršene velikanske kokosove izrezljane so še bolj šokantne!” Tide Muzej kitajske trgovine prvi dan odprtja muzeja.
Par velikanskih kokosovih izrezljanih vaz z višino 2,2 metra visoke in 90 cm v trebušnem premeru, je v dvorani 1 zelo oko.Razume se, da ta par kokosovih vaz proizvaja provincialni ne -hej kokosovi rezbarenje Fu Shiqiong.Fu Shiqiong je predstavil, da je bilo potrebnih 4 leta, da je ta par velikih kokosovih vaz. Nova pot.
Razstavna dvorana ima tudi območje, ki ni v interaktivni izkušnji. Genetski dednilec na prizorišču.
“Nisem pričakoval, da so tradicionalni rezbariji Li Jin in kokosove orehe lahko tako modni in popolnoma vključeni v naše vsakdanje življenje.” Za zapuščeno kulturo Hainan Afrike, toda domači trendovski izdelki so razstavni razstavi v muzeju še vedno odprli oči.Otočna oblačila, šali, torbe, kokosova izrezljana steklenica, imetnik peresa, šah … ti bleščeča hainanska afriška dediščina in ustvarjalni izdelki so vključeni v lepoto kulture, ki ne helitage.(Dela poročevalca)
Poročilo/povratne informacije