##

V resničnem življenju resnično plemenita in mirna ženska

Obstajala bo nekakšna ravnodušnost in šik

Obstajala bo tudi prijazna, čista in čista ter odprta, odprta in odprt in odprt -minded

Ne glede na to, ali so v kraljestvu ali stiski, so vedno svobodni

Razen dobičkov in izgub “One City, En bazen”

Ne zaradi sporov v življenju in dobičkih in izgube

Vem tudi, kako uporabljati življenjski odnos, “da se ne bori za zunanji svet, ne zagrabi, ne aroganten ali nestrpen”

Oblecite se z nekaj preprostim, temperamentom, udobno in mirno

Pokažite svoj čar in temperament

Na primer, ta temperamentna lepota je enojni izdelek igelnega puloverja, ki lahko ustreza temperaturnim potrebam, ne samo da ustreza potrebam sezonske temperature in doda nežno vzdušje.

Seveda, ali želite, da dojamete obliko obrvi?Priporočljivo je, da na sliki začnete s klasično okroglo majico.

V sezoni vseh stvari lahko uporabimo tudi odličen slog kardigana, enostavnejši in naprednejši slog moči, boljša je razlaga moči.

Ne bo preveč domišljijsko, zelo poudarja barvo okusa, z tanko in jedrnato različico ter z uporabo krila/hlač za nošenje kombinacije, ki bo ustrezala vašim potrebam po modi, visoki ravni smisla

Mračno30
Formalna, priložnostna majica
TaobaoMesečna prodaja 500
Mračno499
Kupite

Na stičišču spomladanske in poletne sezone vreme ni hladno ali vroče, ženska, ki ljubi lepoto in obleke, pa bo pokazala tudi svojo figuro s formalnim in priložnostnim blagoslovom majice.

Če želite videti preprosteje in velikodušno?Lahko se ujema z belimi priložnostnimi hlačami, nato pa kotičke majice privežemo v hlače, ki so zelo visoke in tanjše.

Ne glede na to, ali gre za delo, sestre z delom ali vsakodnevno tekmo, sestre s srednjimi, znanimi kot “lepotica v obliki hruške”, pa bodo uporabile resnično in vsestransko srednje krilo, da bi poudarilo odlične ujemajoče se sposobnosti.

Ko se ujemate, ne pozabite imeti v mislih načelo “izboljšanja pasu”, na primer uporaba “s kratkimi vrhovi” ali “rog za jakno”, ki jo je treba nositi, je dobra izbira

Če nimate popolne vrste nog, kot je učinek preprostega in udobnega?Morda bi želeli uporabiti hlače z visokim pasom, ki lahko poudarijo pas in skrito meso, občutek zraka je tudi zelo poln zraka.

Z nekaj osnovnimi vrhovi, ki so pravkar primerni, bodo nošeli dva priložnostna čevlji s hlačami ali majhnimi majicami, bo oblika videti bolj večplastna

Če pa želite narediti svojo obliko, poglejte več za oči?Uporabite lahko tudi pameten blagoslov različnih dodatkov