Med letošnjim tednom mode je bilo izpuščenih skoraj 300 novih izdelkov domačih in tujih oblačil.
Poročevalec CCTV Liu Yan: Ne morete samo gledati razstave na razstavi, ampak tudi poskusite prodreti in kupiti različne nove oblačila.
Poročevalec je na mestu Expo izvedel, da so tradicionalni kitajski elementi, kot so vezenje, plošča, črnilo in črnilo s sodobnim modnim dizajnom, močno privlačni za mlade z edinstveno estetiko nacionalne plime. spomladi in poleti letos.
Razstavljavec Shu Yi: Po podatkih naše platforme je v preteklem polčasu prodaja Hanfuja podvojila leto. “Novih kitajskih” ženskih oblačil so se povečale za 4 -krat letno.
S hitrim rasti prodaje oblačil v kitajskem slogu je boljši trend oblačilne industrije moje države.Po podatkih Nacionalnega urada za statistiko je od drugega četrtletja leta 2023 maloprodajna prodaja vedno ohranjala trend rasti z dvojno digit, maloprodajna prodaja oblačil, čevljev, klobukov in igel pa je bila dosežena skozi vse leto, Leto -on -letno za 12,9%.
Shang Liu Qinshu, inštruktor tedna mode: V preteklosti so bili vsi bolj pripravljeni biti pozorni na nekatere mednarodne blagovne znamke in nekaj luksuznih blagovnih znamk.Toda zdaj, z nadgradnjo koncepta porabe vseh, bolj cenijo, ali lahko oblikovanje oblačil pokaže njihovo osebnost in njihove odločitve bodo bolj raznolike.
Od: CCTV Finance
Vir: Xiaoxiang jutranje novice
Poročilo/povratne informacije