Z udarcem spomladanskega vetriča smo se podali v novo sezono modnih sprememb.Ko se to pomlad in poletje nadomeščajo, katere priljubljene trende so vredni, da sledimo in poskusimo?Danes se pogovorimo o osmih glavnih trendih navzgor pomladne in poletne mode 2024/25, da vidimo, kako ti slogi vodijo nov trend mode!

1. Hladno nov kitajski -kitajski stari denar veter

Novi kitajski slog zdaj vedno bolj ljubijo mladi.Ta slog ne zasleduje več svetlih barvnih shem, ampak je več pozornosti namenjeni oblikovanju dizajna, tako da lahko ljudje v zasedenem mestnem življenju začutijo sled spokojnosti in elegance.

2. siva

Siva je predvsem siv ton, ki ustvarja mirno in stabilno vzdušje.Ta slog nošenja je eleganten in inteligenten, primeren za vas, ki zasledujete preprostost, ne da bi izgubili slog.

Tretjič, Ankela Hong Wear

ANGRAH RDEČE, KI VELIKO KLJUČNA IN RDEČA RDEČA je glavna barva, ki spomladanski dan doda svetlo barvo.Ta slog združuje bistvo Maradove obleke, zaradi česar izstopate v množici.

Četrtič, zeleno nošenje

Zeleno nosi zeleno kot glavno barvo, kar prinaša svež in vitalnost občutek.V letošnjem spomladanskem in poletnem obdobju vam lahko poskus polne zelene tekme prinese nepričakovana presenečenja.

5. Mob žena veter

Mob žena slog, dobesedno pomeni “žena šefa šefa”.To je močan in divji slog, zaradi katerega ste edinstveni v množici.

6. priložnostna elege

Od tihega luksuza do priložnostne elegance se širi nov modni trend.Ta slog poudarja popolno kombinacijo elegance in prostega časa, tako da lahko uživate tudi v udobni in udobni izkušnji oblačenja, hkrati pa ohranjate eleganten temperament.

Sedem, velike ženske slog

Veliki ženski slog je močan in mehak slog.Združuje močno avro in žensko mehkobo, ki prikazuje leno priložnostno, udobno lepoto.Ta slog vam omogoča ohranjanje nekakšne neodvisne in močne avre, hkrati pa ohranjate ženski čar.

8. City Walk Winter

Mesto sprehodi veter postopoma postane nov hišni ljubljenček, ki odraža trenutni način potovanja v življenju, da se loti “sprostitve”.Ta slog je opustil preveč dekoracije, barvno ujemanje pa je lepo, primerno za prikaz lastnega modnega sloga v mestnem prostem času, mestnih potovanjih ali na prostem.Preizkusite slog City Walk, da bo vaše mestno življenje bolj barvito.