Noben starši ne morejo zavrniti modnih otroških oblačil na prostem.

  Post -90 -ih mati Zhou Linqing je to pomlad globoko čutila. Oblečeni v divjino, ki so bili izvrstno nosili izjemno.

  Družinska potovanja so postala glavna sila športa na prostem, otroška oblačila na prostem pa so postala tudi vroča točka potrošnikov. Leto -letno in prodaja otroških športnih čevljev se je povečala za 45 let -na let.

  Dejansko poraba otroških oblačil na prostem predstavlja edinstvene lastnosti: ko mladi starši izberejo oblačila za svoje otroke, so več pozornosti na blagovne znamke. %.Hkrati je ustrezna oseba, ki je zadolžena za platformo, predstavila, da je vidni trend porabe otroških oblačil na prostem “visoka vrednost” in “funkcionalnost”. Vrednost otroških oblačil.Po drugi strani potrošniki cenijo funkcije udobja, hlajenja, zaščite pred soncem, dihalo, kože in drugih funkcij otroških oblačil.

Slika: Otroška oblačila za zaščito pred soncem so v bližnji prihodnosti zelo priljubljenaSlika: Otroška oblačila za zaščito pred soncem so v bližnji prihodnosti zelo priljubljena

  V tem trendu so letošnji pomlad in poletje otroci s funkcionalnostjo in modo hitro postali priljubljeni.Za potovanje je Zhou Linqing odšel v prodajne mete, da bi izbral sončno kremo za svojega sina.Glede na to, da je industrija, zaradi tanke kože otrok, manjše ovire, bolj verjetno, da bodo mladi starši posvetili več pozornosti za zaščito pred soncem. , na primer banana itd. Ali pa bo še dodatno izkoristila tržni delež otroških jopičev sončne svetlobe.