Dobro pozno!

Xia dih postaja vse močnejši.Če rečem, da mora biti v vročem poletju najbolj priljubljen predmeti, ki se pojavljajo, mora biti t -majica in krilo.Danes bom z vami delil nekaj potrebnih poletnih predmetov, da boste naredili mlade in modne!

Osnovni in vsestranski beli t

Pri vročem poletju je čist in vsestranski beli t nepogrešljiv.Bela t -majica se ujema s kakršno koli pod -fit.

Pri izbiri belega T, ne pozabite izbrati ohlapne različice, da boste lahko nosite udobno in udobno, poleg tega pa lahko pokrije tudi pomanjkljivosti telesa.Tkanina mora imeti tudi dobro teksturo, mehak material, tako da lahko ostanete suho in dihate tudi v vročem poletju.

Bela majica je osnovna in vsestranska in ne izbira ljudi in ni mogoče uporabiti starosti.

Ne glede na to, ali izberete kavbojke ali kratke hlače ali raznovrstni slog krila, ga lahko bela t zlahka nadzoruje in s tem prikazuje drugačen čar.Zato morate to poletje v svoji garderobi urediti belo t.

Osvežujoče kratke hlače

Na vročem poletju so ultravijolični žarki še posebej močni.V tej sezoni je nošenje osvežilnih kratkih hlač nedvomno pametna izbira.Veste, da so kratke hlače lahke in dihajoče, najbolj nepogrešljive poleti.

Obstaja veliko stilov kratkih hlač, športnih vrst, priložnostni slog in individualnost, vsak slog ima svoj čar.Lahko ustreza potrebam različnih ljudi.Športne kratke hlače so bolj primerne za sestre, ki so bolj primerne za športe na prostem, priložnostne kratke hlače pa so primerne za nošenje v vsakdanjem življenju.

Za sestre z dobrimi nogami in vitkimi figurami seveda ne morejo zgrešiti kratkih hlač.

Ne glede na to, ali gre za T -majico, suspender, majico ali drugi vrhovi, lahko kratke hlače kažejo različne oblike.

Poleg tega lahko sestre, ki nosijo kratke hlače, pokažejo tudi svoje prednosti.V nabrežnem poletju moramo kožo pogumno izpostaviti, naj se mirno soočimo z vročim vremenom.

Elegantno krilo z elegantnim temperamentom

S prihodom poletja je v tej sezoni postopoma zavzemalo vreme.

V tej sezoni je poleg lahkih t -majic in kratkih hlač tudi krilo nepogrešljivo, zlasti na polovico -dolgotrajno krilo, njegovo elegantno oblikovanje temperamenta in prednosti, ki lahko pokrivajo pomanjkljivosti figure, ki jih ljubijo vsi, ki jih ljubijo vsi .

Čar pol telesa dolga krila pogosto ne zakrivajo le pomanjkljivosti telesa, ampak tudi več kombinacije.Lahko se ujema z različnimi vrhovi, majicami s kratkimi žarami, trakovi in ​​T -majice, ne glede na to, kateri slog je mogoče oblikovati.

Ko izberete polovično telo, morate izbrati v skladu s svojo figuro in ustvariti slog.

Seveda moramo pri izbiri dolgega krila biti pozorni tudi na izbiro materialov in barv.Ko začnete z dolgim ​​krilom, je priporočljivo, da izberete mehak in udoben in dihajoči material za krilo, tako da boste poleti osvežili in udobni.

Polo majica, ki zmanjšuje starost

Letošnje poletje so se med številnimi priljubljenimi predmeti pojavile vse vrste priljubljenih predmetov. figura v obleki plime.

Polo majica je kot klasični vsestranski izdelek preprosta in zmanjšana, primerna za vsakodnevno obrabo in je tudi primerna za delo in potovanje.

Hkrati je tudi tkanina polo majice zelo dihala.

Ne glede na to, ali gre za strokovnjak za ulico ali sestro delovne družine, bi morali poskusiti na polovici .

Kaj pa?Kaj vam je všeč, ko ste prebrali te poletne priljubljene predmete, ki so jih delili zgoraj?Ne vem, kakšna oblačila poleti naj oblečem, nato pa jih poberi od zgoraj!