Lakers proti Hawks

Jezerniki so nekonsistentna ekipa, zato so stave na njih tvegane. Anthony Davis je na zadnji tekmi proti Raketam igral več minut, kot je bilo pričakovano, in verjetno bo omejen tudi na tej tekmi. To bi lahko vplivalo na izid tekme, vendar je prednostna izbira še vedno “over”. Jezerniki so bili v zadnjem času nezadovoljivi v obrambi, zato je bila najbolj donosna ocena na zadnjih sedmih tekmah “over”. Jastrebi so znani tudi po svojem napadu, saj v povprečju dosegajo 120 točk na tekmo. To bi morala biti hitra tekma z veliko točkami, zato pričakujte višjo vrednost.

NBA stavne napovedi za torek, 30. januar

Boston Celtics v Indiani Pacers

Kelti so na zadnji tekmi zmagali proti Pelikanom, vendar so se na začetku tekme trudili nadoknaditi zaostanek in ob polčasu zaostajali za 10 točk. Zdaj se bodo pomerili z ekipo Pacers, v kateri se je vrnil Tyrese Halliburton. Pacersi še vedno dosegajo največ točk na tekmo, imajo najboljši odstotek streljanja od zunaj in so drugi po tempu. Stava nad je pametna, vendar bi lahko novica, da Boston zaradi urnika počiva igralce, vplivala na izid.

Toronto Raptors proti Chicago Bulls.

Raptorsi so bili na zadnjem srečanju s Knicksi neporaženi, saj so bili Knicksi z vrnitvijo OG Anunobyja uspešni, Raptorsi pa so ob odsotnosti RJ Barretta in Emanuela Quickleyja usahnili. Ko govorimo o RJ-ju in Emanuelu, oba bosta na tej tekmi odsotna, kar daje Bullsom veliko prednost. Ko sta se ekipi srečali v tej sezoni, sta novi okrepitvi Raptorsov skupaj dosegli le 29 točk in izgubili proti Bullsom. Raptorsi so izgubili petkrat zapored in ta tekma ni pravi trenutek, da bi prekinili ta niz. Pričakujte zmago Bikov.