Zdaj je način oblačenja naših deklet bogatejši. ne morem doseči.Konec koncev je najboljša izbira, ki vam ustreza, kajne?Glede na to, da bodo vsi v stiski, vam bom prinesel 10 nasvetov za hitro izboljšanje modnega okusa in mode in streljanje na ulici.
Prvič, prvo priporočilo je majica za prodajo.Striped majica lahko rečemo, da je artefakt z nizkim ključem.Ko se črtasta majica ujema s katerim koli drugim predmeti, se ne bo počutila zastarela, ne glede na to, ali je zunaj ali navznoter.Drugič, ob nosilcu črtaste majice bodite pozorni na sprednji del črtaste majice in jo napolnite v hlače.Ker boki naših kitajskih deklet, ker lahko obstaja prehrana, da bi shujšala in manj pogosto hodila v telovadnico, bo manj polna, zato bo po tem veliko bolje pokriti in ima učinek izogibanja prednostim in izogibanje.
Drugič, porabite ustrezen denar za nakup enega ali dveh trajnih oblačil za enonakonosanost.Dva predmeta, ki jih priporočam, sta usnjena oblačila in jarek.Majhne usnjene jopiče so lahko ovčje kože ali krava, ovčje kože pa je občutljiva.Ker lahko majhen usnjeni plašč nosite dlje časa, je stari tudi zelo staro modo. Velik usnje. Tudi slog oblikovanja je trajno.
Za Windbreaker lahko izberete nekaj lahkih luksuznih blagovnih znamk, kot je Burberry.Opozoriti je treba izbiro barv Windbreakerja.
Tretjič, barvna tekma ne bi smela nositi več kot treh barv oblačil čim več.To pomeni, da mora biti barvni sistem poenoten, glavna barva ne sme presegati treh vrst ali ujemanja barve, kot so črno -belo siva, kot so črna, rdeča in modra itd. Če je barva preveč, Ljudje se bodo počutili zelo kaotično in ni občutka za plastenje.Zaradi dobrega barv bo ljudi zasijalo oči.
Četrtič, bodite pozorni na stanje skupnih oblačil.Obleke za odstranjevanje, kot demonstracijska oblačila, so oblačila, ki jih izklopijo, izpostavili vaš seksi, zato je najbolje, da se ne ujemate z več seksi oblačilih, kot so mini krila. krilo.
Razlog je v tem, da če bo mini krilo seznanjeno, bo videti preveč očarljivo, modni elementi pa bodo zaradi tega postali manj.Nasprotno, če spodnje telo nosi mini krilo, se zgornji del telesa lahko ujema tudi z nekaj velikimi oblačili, kar bo poudarilo seksi elemente nog brez previdno in simpatičnega.
Petič, nekaj elementov oblačil, ki jih ni enostavno nadzorovati, je treba uporabljati previdno.Dva primera tukaj, čipke in pajkice.Na primer, to je nekakšna oblačila, ki zahtevajo teksturo.
In preliv pajkic je tudi bolj natančen.Toda druge priložnosti morda niso primerne, ker bodo preveč vidne in nestabilne.Poleg tega mora biti previdna tudi kombinacija črne svile.
6. Za okrepitev mode uporabite nekaj edinstvenih dodatkov.Tu je omenjeno, da uporaba dodatkov ne sledite ceni dragih cen ali teksture zlatega diamanta, ki bo omejila občutek in vrsto oblačenja.Nekateri edinstveni in zanimivi dodatki so bolj primerni za dodajanje barv v oblačila.
Poleg tega ne izberete velikih uhanov.Poleg tega lahko kot ujemanje izberete tudi choker (vratni obroč) in zapestnice.
Sedem, izberite ustrezno spodnje perilo.Na primer, ko nekatera dekleta izberejo -oblečejo ali cevi, so bolj zmedeni.Seveda ne gre za ramenske pasove problem.
Osem, z enim ali dvema specifikacijama s posebnimi slogi.Na primer, retro predmeti, šole za teksturo Cowhide;To je bolj poudarjena kombinacija, zaradi katere boste rahlo elegantna oblačila, da dodate občutek osebnosti.
Devet, dolžina in širina hlač je treba skrbno izbrati.Dolžina in širina so na primer, azijske ženske so na primer rahlo tanke, zato se prepričajte, da je treba izmeriti svoje hlače. Nekaj ​​nagubanih linij, ki ne bodo videti dobro.
10. Bodite pozorni na vzdrževanje oblačil, da izboljšate teksturo oblačil.Na primer, pulover in oblačila, ki jih je enostavno vstati, lahko kupite električno odstranjevanje dlak, pogosto ga obrezujete, ne pustite, da se majhni lasje izidejo, veliko majhnih kroglic za lase bo videti dolgočasno.Pri pranju oblačil je tudi temperatura vode.Ohranjanje je tudi zelo pomembno.
Današnja vsebina: 10 Če želite hitro izboljšati občutek mode in nositi majhen predlog, da bi vam dali, se znebite oblačil, da izberete strah, in vam povem, da lahko s skupno rabo Xiaobiana lahko imate a a a A Xiaobian. Novo razumevanje nošenja prosim, še naprej bodite pozorni na Xiaobian, v prihodnosti bom delil več predlogov za modno oblačenje!
Poročilo/povratne informacije