[#【【【## 【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【[Naslednje jeMračnoBrezplačni testVsebina zaključka okolja, ki se deli in deli, dobrodošla, da jo preberete in učite, upam, da vam bo v pomoč!

1. Enciklopedija za zaščito okolja

  1. Ljubite vsako kapljico, nadaljujemo z viri življenja, za vedno, naj nas spremlja naša zelena in lepa pomlad; , Želim si, da ljubiš nespremenjene, negujte oči in si želim, da bi jutri uživali, briljantno!

  2. Dan svetovnega okolja, ki je na voljo za svež plašč, dajte udobno, dajte veliko mesto in okolje, ki je živahno; najprej.

  3. Zaščitite gobi vegetacijo, preprečite onesnaževanje peska in prahu ter zaščitite atmosfersko okolje.

  4. Uničenje okolja je dom, ki uničuje naše preživetje.

  5. Biti prijazen na zemljo je, da se dobro obnašate.

  6. Velika hiša, imenovana Zemlja, temperatura iz leta v leto narašča, ozelenitev se postopoma zmanjšuje, vodni vir postane črn, okolje je zelo slabo, okolje sveta je zelo slabo, okolje je zaščititi okolje , varčevanje z energijo in zmanjšanje emisij, raznovrstni cvetovi in ​​trava, viri za nego vode, zaščito vode, zaščito velikega okolja, dan svetovnega okolja, ljubite zemljo skupaj, upam, da ste zadovoljni s svojim življenjem.

  7. Zelena in zelena gora sta boljša od Jinshan Yinshan, naravni viri pa so v ameriškem dolarju.

  8. Uporabite dejanje za zaščito domovine in nalijte zemljo s krvjo.

  9. Obožujte okolje, tako da ne bo gorskih ptic, ki bi letele, vse popotnike so uničene in okolje se lahko prikaže na Luni, jasen spomladanski kamni pa teče; .

  10. Svetovni dan okolja, izdaja SMS, dvigovanje lonca cvetov, sajenje drevesa in negovanje vsakega zelenega območja, polno zelene, uporabimo manj plastičnih vrečk, ne uporabljajte penaste škatle za kosilo in palčke za enkratno uporabo. !

2. stavki za zaščito okolja

  1. Svetovno okolje je prispelo, različne rože, različne trave, ki omogočajo čudovito okolje; varstvo okolja!

  2. Dih emisij je karneval Wuyun Gai Tian;

  3. Tle ni mogoče regenerirati, preprečiti onesnaževanje in dezertifikacijo tal ter zmanjšati izgubo tal.

  4. Imamo samo eno mamo Zemlje. !

  5. Zaščita okolja je osnovna nacionalna politika, ki jo je treba dolgo spoštovati.

  6. Ptice imajo radi velika drevesa, ki je v bližini; Sodelujte, da skupaj ustvarite, da ustvarite skupaj, da ustvarite delo srečnega modrega neba!

  7. Svetovni dan okolja, potujte zunaj, držite čiste in smeti, polepšajte okolje;

  8. Svetovnega okolja prihaja, in okolje je pomembno; Zeleno in zdravo bo spremljalo za vedno.

  9. Svež zrak, vsako podjetje mora aktivno sodelovati.Na modrem nebu mora vsako podjetje ukrepati.Jasna rečna voda, vsi si želijo, da bi vsi poskrbeli zanjo.Turkizna trava je občasno zaščitena.5. junija je svetovni dan okolja pustil vsako podjetje, vsi sodelujejo, ga izboljšajo z dejanjem in uporabijo izkušnje za obiranje!

  10. Naj bo “trajnostni razvoj” gozd in tudi zemeljski zeleni fileji;Dan svetovnega okolja, ljubezensko okolje, ljubi svet, igramo.

3. Enciklopedija za zaščito okolja

  1. Lepa zemlja je vir našega preživetja.Zato moramo zemljo negovati kot negovalno življenje.

  2. Svetovni dan okolja, zaščiti okolje, posadite več dreves, naredite zeleno zeleno, manj onesnažujoče, naredijo nebo modro, prihranite energijo, naredijo bogatejše vire in zaščitijo okolje, zrak bo svež z vami.

  3. Uničite okolje, katastrofo skozi stoletja, zaščitite okolje in trdo delajte.

  4. Gore in reke so modre in modre, cvetovi cvetov so zelene ptice, travnata letenja in okolje nosi okolje.

  5.寒风在哭泣,大地在迷离,环境要保护,地球需要你,创建美家园,行动在今天,多植树造林,少排放尾气,要爱护淡水,不乱扔垃圾,让蓝天更蓝,使Voda je jasnejša in svetovni dan okolja, želim vam dobro razpoloženje.

  6. Vaš planet vas potrebuje, združite se za podnebne spremembe!

  7. Zaradi svežega zraka se počutite srečni, sladka tekoča voda vas opojna, očarljiva pokrajina vas zadržuje, dan svetovnega okolja, prosim, negovate naš dom, ljubite okolje z očmi, ga zaščitite z rokami, ga zaščitite Prispevati!

  8. Imamo samo en dom, vsi morajo skrbeti za to, za varstvo okolja ni majhne, ​​vsi se veliko spreminjajo, papirne drobtine so pobrane, klasifikacija smeti je čarobna metoda. prihaja in ima veliko javnih učinkov.

  9. Dan svetovnega okolja je tu.Svetovni dan za varstvo okolja želi zaščititi okolje.

  10. Sem član varstva okolja.

4. Enciklopedija za zaščito okolja

  1. Okolje je umazano, ne le okolje, ampak je onesnaženo, ne samo okolje, ampak tudi zdravo; , Naj ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, naj nam bo všeč okolje, pustimo Ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje , Ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje, ljubimo okolje.

  2. Brez zdravja zemlje ni človeka in naravne rekonstrukcije.

  3. Okolje je dragoceno bogastvo. Lepša.

  4. Če boste videli smeti, rahlo poberite;Na dan svetovnega okolja upam, da imate radi okolje in izboljšate življenje!

  5. Ko slap postane majhen tok, ko gripa začne napadati, ko se aprila začne sneg in se zemlja začne trepetati, slišite nemočni krik Zemljine matere.Skrb za zemljo!Začnite od vas in mene!

  6. Zgradite čudovito mejo in zaščitite naš dom.

  7. Zaščitite vodno okolje in prihranite vodne vire.

  8. Omejite porabo za uničenje okolja v okviru obsega, kjer lahko ekosistem zdrži, katastrofa v starosti, zaščiti okolje in trdo dela.

  9. Na dan svetovnega okolja 5. junija je bilo poslano drevo Fortune.Želim vam brez težav.

  10. Kot pravi: “Kapljica vode je dovolj, da reši življenje, trava pa krasi lepo življenje.”Svetovno okolje je tu, pokažimo usmiljenje, skrbite za vodo, rešimo vsako kapljico vode;

5. Enciklopedija za zaščito okolja

  1. Z Jinshan Yinshan je ekološka civilizacija podpora;65 Dan svetovnega okolja, ljubezensko okolje se začne od mene, informacije o nizkem ogljiku se zaženejo srečno in odprejo se jutri!

  2. Recikliranje smeti, zaščito zemlje, dvigovanje rok in sodelovanje pri varstvu okolja.

  3. Izberite Klasifikacijo smeti Stare tradicije in zagovarjajte novo modo zelene civilizacije.

  4. Ne glejte, pridružite se vrstam igralca.

  5. Svetovno okolje je okolje, ekološka škoda na tleh in tal, onesnaževanje z okoljem postaja vse bolj resno, ledeniki toplogrednih plinov pa je obilno, okolje pa je nujno o javnosti.

  6. Siva neba ne leti tihi vzdih na nebu. , zaščita svetovnega okolja pred vami in mene.

  7. Svetovni dan je tukaj. začnite od zdaj.

  8. Svetovni dan, SMS za sorodnike in prijatelje, je zelo preprostBodite pozorni na življenje in prispevajo k okolju.Ali prispevate danes?

  9. Omejeni viri, neomejeni cikli.