LeBron James, ki se v športu nikoli ne izogiba tekmovalnosti, si ni mogel kaj, da ne bi na Twitchu med gledanjem igranja igre Madden NFL legende NFL Deza Bryanta nadlegoval zvezdnika lige NFL Trevorja Diggsa. Najnovejše poglavje v sagi o LeBronu Diggsu se odvija sredi LeBronovega natrpanega urnika v ligi NBA in kaže na njegovo neomajno strast do lige NFL ter nagnjenost k prijateljskemu šaljivanju.

Nobena skrivnost ni, da je LeBron zagrizen navijač. Njegove tedenske posodobitve NFL na Instagramu so dokaz njegove ljubezni do tega športa. Ko je imel LeBron priložnost na Twitchu opazovati drugega navijača, Deza Bryanta, kako igra Madden NFL, seveda ni mogel odvrniti pogleda od žoge.

Kralj James tega ne prenese: LeBron se norčuje iz Diggsa, medtem ko gleda Deza Bryanta, kako igra “Madness” na Twitchu

Toda stvari so se dramatično obrnile, ko so se v prenosu pojavili Diggsovi vrhunci igre. LeBron je izkoristil trenutek in posnetek citiral na Twitterju s preprostim, a učinkovitim stavkom: “Diggs je šibak!” Sledilo mu je pet nasmejanih emojijev. Tvit je hitro postal viralen, kar je sprožilo prijateljsko kramljanje med športnikoma.

To ni prvič, da se je LeBron norčeval iz Diggsa. V preteklosti je v šali podvomil o Diggsovih sposobnostih blokiranja, pri čemer se je celo šaljivo označil za “pravega kralja blokiranja”. Čeprav lahko nekateri te posmehljivke razumejo kot resnično sovražne, je treba razumeti LeBronovo zgodovino šaljivosti. Znan je po svojem lahkotnem kramljanju s športniki iz različnih športov, pri čemer pogosto uporablja humor in dobronamerno norčevanje za spodbujanje prijateljskega tekmovanja.

Diggs je prav tako sprejel ta igriv pristop k tekmovanju in se na svojem računu na Twitterju duhovito odzval na nedavne LeBronove posmehljivke. Izmenjava odlično ponazarja lahkotno prijateljstvo, ki pogosto obstaja med športniki iz različnih športov.

LeBronovo posmehovanje v oddaji Twitch je še en dokaz njegove izjemne osebnosti in resnične ljubezni do športa. Je tudi opomnik, da si tudi sredi naporne sezone lige NBA vzame čas za sprostitev, zabavo ter povezovanje z drugimi športniki in športnimi navdušenci.

Ko boste naslednjič videli LeBrona, kako navija za svojo najljubšo ekipo NFL ali se igrivo posmehuje nasprotnim igralcem, se spomnite, da je vse to del zabave. LeBron je LeBron in je strasten športni navdušenec, ki uživa v lahkotnejši plati igre.