Da bi bolje služili državljanom in izboljšali raven mestnega okoljskega sanitarnja, v skladu z delovnim konceptom urada za urbano upravljanje v Zhengzhou “Urban Management in služenje ljudem”, je območje visoke tehnike izvedlo optimizacijo in izboljšanje “Novega doma šote”.

Prva je optimizacija položaja.Raid Box, ki odstranjuje slepe pasove, državljanski promet in škodo v okvirju ter znanstveno prilagodi porazdelitev šotnih škatel na podlagi dejavnikov, kot so gostota pretoka, proizvodnja smeti in periferno okolje.Na primer, stojalo premaknite na območja z velikim pretokom in pogostimi odpadki smeti, kot so avtobusne pristanišča, postaje podzemne železnice in ulični srčni parki. odpadki.

Drugi je okoljska fuzija.Izberite položaje, usklajena z okoliškim okoljem, kot je rob zelenega pasu, pod senco drevesa, poleg pokrajine itd. javni prostor.

Tretji je, da pridete do vida.Prepričajte se, da je škatla RAID postavljena v očitnem in neoviranem položaju, tako da jo pešci zlahka prepoznajo in najdejo hkrati.

Optimizacija in izboljšanje stojala “Moving New Home” z znanstveno postavitvijo in inovacijami upravljanja, ki znatno izboljša učinkovitost storitve v polju, izboljšuje urbano okolje, izboljšuje kakovost življenja državljanov in postavlja vzpostavitev lepega , čisto in harmonično urbano okolje za gradnjo prstana.