19. aprila je QIDI Environmental Technology Development Co., Ltd., sporočil, da je njegovo hčerinsko podjetje Tianmen Qijie City Service Co., Ltd. kaznovalo 200.000 juanov, urad za ekološko okolje Tianmen zaradi kršitev okolja.

Razume se, da se je 26. julija 2023 zgodilo nezakonito vedenje Tianmen Qijie.Po prejemu poročila o pritožbi je osebje organov pregona pregledalo vozilo Tianmen Kaijie Domačega prevoza odpadkov in ugotovilo, da voznik 56. in št. 102 vozil za prevoz smeti ni bil infiltriran v primeru centralizirane obdelave filtrirne tekočine Raztopina za odvzem Cauldron se odvaja v vrata za prenos smeti na postaji za prenos smeti v industrijskem parku št zakon.

Ta incident je še enkrat izpostavil težave nekaterih podjetij pri varstvu okolja.V zadnjih letih so bili incidenti nezakonitega odvajanja in škode na ekološkem okolju pogosto izpostavljeni na različnih mestih, kar kaže, da je treba še izboljšati okoljsko ozaveščenost nekaterih podjetij.Medtem ko podjetje zasleduje gospodarske koristi, bi moralo prevzeti tudi družbeno odgovornost za varstvo okolja, strogo upoštevati zakone in predpise o varstvu okolja, okrepiti notranje upravljanje in izobraževanje zaposlenih ter preprečevati kršitve okolja.Soočen z okoljskimi kršitvami Tianmen Qijie, Tianmen Ecološki in okoljski urad uvede globa v višini 200.000 juanov v skladu z ustreznimi določbami člena 83, odstavek 3) člena 83 (3) Ljudske republike Kitajske.

Ta članek izhaja iz: finančna industrija