Vir: JUING Electronic Officer Bo

V dobi hitre tehnologije so tudi metode spremljanja gozdnega okolja nenehno inovirajo.Od tradicionalnega opazovanja tal do sodobne tehnologije daljinskega zaznavanja, od preprostih zapisov podatkov do kompleksne analize podatkov do inteligentnih in natančnih.Za zagotovitev zdravja in harmonije gozda moramo spremljati gozdno okolje.

Postaja za spremljanje gozdnega okolja izvaja v realnem času spremljanje ključnih kazalnikov, kot so kakovost zraka, temperatura in vlaga ter tal v gozdnem ekosistemu, tako da lahko pravočasno razume zdravje gozda in zagotavlja znanstveno podlago za zaščito gozdov .

1. Spremljanje v realnem času: Plesalci istega koraka so ves čas ples hitrosti vetra, smer vetra, temperature in vlažnosti ter sončnega sevanja.Skozi različne kanale, kot so mobilne aplikacije, računalniški splet, spremljanje velikih zaslonov in LED zaslon, vedno obvladujejo najnovejše dogodke.

2. Brezžični menjalnik: Ne glede na to, ali gre za 5G, 4G ali WiFi, se lahko sistem ukvarja z njim.Razširitev GPS modula brez dolgočasnega ožičenja.

3. Video spremljanje: Podporni dostop do opreme za nadzor video nadzor in prenos zaslona na spletnem mestu na oblačno platformo za spremljanje vremena.Menedžerji lahko samo razumejo situacijo na kraju dogodka, pravočasno zajamejo te drobne plamene in jih hitro ugasnejo.

4. Različna napajalna oskrba: lahko je neobvezna: dve vrsti načinov napajanja, komunalne električne energije in sončne plošče v kombinaciji z dejavniki, kot so težave in stroški ožičenja gozdnega okolja, in prilagodljivo izbrani, ki lahko ustrezajo delovanju tega Postaja za spremljanje.

5. Upravljanje opreme: Z elektronskimi zemljevidi enostavno preverite status spletnega, okvare ali ne naprave.Upravljanje uporabniških organov in izbrisi opreme so med enim klikom.

6. Samodejni alarm: Ko meteorološki podatki presegajo prednastavljeno območje, sistem samodejno sproži mehanizem alarma. Da bi preprečili, da bi težave trpele zaradi trpljenja zaradi težav.