Moda je oblačila, ne oblačila!Težko je videti dobro, če tega razloga ne razumete!

Številni prijatelji bodo razloge pripisali dobrim modelom in dobrim figuram, ko bodo videli optimistično obrabo.Oblika mode je razpršena, vendar ne glede na to, kakšen slog je predpostavka, da ustreza osebni temperaturiBistvoNa ta način, tudi če izgledate navadno, je vaša figura rahlo debela in lahko izgledate zelo elegantno za nošenje oblačil.

Če želite izboljšati svoj temperament in nominalno vrednost, je najprej pozorna barva oblačil.na primerČrna in rumena kožna dekleta niso primerna za fluorescentne barve, pa tudi z visoko nasičenostjo rdeče, rožnato rdeča, svetlo vijolična itd., Ki bo koža še bolj temna.Barva brezbarvne in z nizko nasičenjem je bolj strpna do kože in je bela in bela.

Poleg tega so blogerji v AmwayuZemeljska barva ni primerna za črno in rumeno kožo dekliško, ker je preblizu našega tona kože, zdi se, da ni duha in starega modno, le ličila lahko dosežejo učinek blogerjev.BistvoZato pri izbiri oblačil ne slepo poslušajte predlogov drugih, moramo pogledati, poskusiti več in povzeti več.

Trend se spreminja,Tudi priljubljeni predmeti, ki so priljubljeni, so zelo različni.

Na primer, lani BM veter je bil v glavnem ustvariti razmerje zlatega pasu skozi obliko “kratkih top+hlač z visokim pasom”, vendar je ta način nošenja bolj primeren za dekleta, ki so boljše od njihovega telesa.Navadna dekleta imajo malo majhen trebuh in morda so izpostavljena in morda bodo želeli najti kakšen slog, ki je zanje resnično primeren.Običajna oblačila lahko še vedno ustvarijo vitke figure skozi jakne in pasove.

Dekleta z rahlo maščobnim telesom bi se morala naučiti, kako uporabljati oblačila, da se izognejo prednosti,Poglejte sliko, si lahko predstavljate ta bloger 165cm in 130 mačk?Glede na delež telesa je ta bloger rahlo debel, vendar bo uporabila togo obleko in vetrovnico, da bi spremenila pomanjkljivosti širine rame in debeline hrbta.Z ravnimi nogami uporabite ravne hlače in široke hlače in visoko -vodno krilo, tako da boste ugotovili, da je videti kot 130 mačk.

Govori o tem, da bi morala biti oblačila v skladu z njihovim temperamentom, ne slepo posnemajo drugih, ne le, da bi bila primerna za njihovo figuro, ampak tudi združevanje osebnosti in delovnega okolja.

Na primer, očitno ste zelo konservativni človek.Čeprav ohlapne obleke in denim jakne ne poudarjajo krivulje, ima še vedno brezplačno in brezplačno lepoto.Ko smo oblečeniPoleg tega, da smo pozorni na dobro videti, moramo biti pozorni tudi na njegovo praktičnost in se brez priložnosti izogibamo nakupu dna škatle.

Dodatki so tudi pomembni deli obrabe.

Barva oblačil jeseni in pozimi je temna, predvsem črna in siva in zemeljska barva, ki bo prikazala zatemnjeno polt.Zlati uhaniIn okrasitev ogrlice lahko polepša obliko.Želim izgledati bolj elegantno in intelektualno, z biserno svetloboBiserni nakitTo je tudi dobra izbira, rahlo znana.

Silk šal je tudi najpogosteje prezrt izdelek, vendar je najljubši modnih blogerjev.Zavežite svileni šal na vratu, dodajte eleganco in ženskost ter preusmerite pozornost, da se bo središče gravitacije premaknilo navzgor, in videti je višje.Ko je barva oblačil preveč elegantna, jo lahko uporabite tudi za obogatitev nivojaTo je prva izbira za izboljšanje občutka za modo in visoko stopnjo jeseni.

ToČrno -beli šivi majhni svileni šal je zelo prijazen do novinca Xiaobaija.Ne glede na to, ali gre za majico ali majico, je zelo preprosta in atmosferska.Še vedno zavidajoči drugi izgledajo dobro?Naučite se izboljšati svoj občutek za modo s podrobnostmi.

Hangzhou Silk Simple Striped Silk šal
TaobaoMesečna prodaja 1000
Mračno65Mračno98
Kupite